Transport gratuit. Returnări gratuite.
Acasă /  Declaratia de Confidentialitate
Ne-am angajat să păstrăm confidențialitatea tuturor vizitatorilor site-ului nostru web. Vă rugăm să citiți următoarea politică de confidențialitate pentru a înțelege cum utilizăm și protejăm informațiile pe care ni le furnizați.
Nu închiriem, nu vindem sau împărtășim informații personale despre dvs. cu alte persoane sau companii neafiliate.
Este posibil să vă colectăm numele, titlul postului, informațiile de contact, inclusiv adresa de e-mail, informațiile demografice precum codul poștal, preferințele și interesele și alte informații relevante pentru sondajele și / sau ofertele clienților. Aceste informații sunt pentru a înțelege nevoile dvs. și pentru a vă oferi servicii și produse mai bune. E-mailurile promoționale vor fi trimise cu privire la produse noi, oferte speciale sau alte informații pe care credem că le puteți găsi interesante folosind adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. În plus, putem folosi informațiile furnizate pentru a personaliza site-ul în funcție de interesele dvs.
Facem toate eforturile pentru a vă asigura că experiența dvs. de cumpărare pe site-ul nostru web este sigură. Folosim cele mai puternice tehnici de criptare Secure Socket Layers (SSL) pentru a vă proteja împotriva pierderii, utilizării greșite sau modificării informațiilor utilizatorului dvs. Pur și simplu, adaugă securitate întregului flux de date între browserul dvs. de internet și sistemul nostru, prin urmare, oferindu-vă un sentiment de încredere în furnizarea noastră cu numărul dvs. de card. În plus, folosim detectarea fraudelor pe internet pentru a proteja tranzacțiile cu carduri de credit.
Și atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, vă avertizăm să alegeți o parolă dificil de ghicit, dar ușor de reținut. Vă rugăm să protcetați informațiile contului dvs., dacă găsiți vreo neplăcere cu privire la contul dvs., vă rugăm să ne contactați, vom verifica problema dvs.
Consultați plata cu cardul de credit, obținem informații de autorizare a cardului de credit direct de la banca emitentă a cardului pentru verificare înainte de a finaliza orice tranzacție.Acasă Declaratia de Confidentialitate Livrare & Returnare Contact Harta site
Romania
Copyright © 2019 Cizme UGG Reduceri All Rights Reserved.Powered by www.baileybowromania.com